Младите надежди на българската театрална сцена Маргарита Лъчезарова и Иван Горанов

...
Младите надежди на българската театрална сцена Маргарита Лъчезарова и Иван Горанов
Коментари Харесай

Заедно и на екрана, и в живота: какво нe знаете за Маргарита Лъчезарова и Иван Горанов от Клетката

Младите очаквания на българската театрална сцена  Маргарита Лъчезарова и Иван Горанов направиха своя дебют на дребния екран в сериала " Клетката ". И двамата са са от Стара Загора и са към момента студенти в НАТФИЗ. Свързва ги доста повече от екранните им облици, тъй като те са двойка и в живота. 

В изявление за младите актьори разказаха занимателната история на тяхнито запознанство, споделиха какво са научили от героите си в сериала " Клетката " и разкриха какви са фантазиите им. 

И двамата са единодушни, че връзката им в действителния живот им е помогнала много да изградят облиците си в сериала. 

" Мисля, че в тази ситуация ни оказа помощ да стигнем елементарно до непосредственост и да си помогнем един на различен в дилемите си. Ние сме привикнали да работим дружно, защото сме и в един клас в академията, сработили сме се добре. "  - споделя Марагарита. 

" О, да! Със сигурност доста ни оказа помощ. Самата химия сред нас в живота е доста мощна и допускам, че точно поради това сме определени. Като първо всеки от нас мина поотделно през три разнообразни стадия кастинг. "  - съгласява се Иван.

Двамата обаче не са на едно мнение по отношение на това какво са научили от екранните си облици. Маргарита открива доста прилики сред себе си и своята героиня Михаела, до момента в който Иван не се припознава в облика на Любомир.

" Честно казано, не знам аз ли научих на нещо моята Михаела или тя мен. Ние ужасно си приличаме. И двете сме мощно прочувствени, само че дръзвам да кажа, борбени и мощни. Може би се научих да съм по-търпелива и издръжлива макар пречещите условия. Но пък тя не съумя да ме отучи да си поплаквам понякога. " - споделя младата актриса и прибавя " Родителите ми, гледайки сериала, непрекъснато се майтапят, че нищо в действителност не играя. Аз си го пребивавам в известна степен този темперамент на Михаела. Толкова доста си приличаме. Слава Богу, не изпадам в толкоз крайни обстановки, както се случва при нея. "

" В действителността съм много надалеч от облика на Любомир и на моменти аз самият бях в спор със себе си. " - споделя Иван на собствен ред.
                             

В " Клетката " взимат присъединяване доста популярни актьори като Гергана Данданова, Асен Блатечки и доста други, по тази причина е обикновено изгряващите артисти да се тормозят от работата с такива потвърдени имена. Притесненията на Маргарита и Иван обаче бързо са опровергани. 

" Имахме изключителния шанс да си партнираме с в действителност огромни и одобрени имена. В началото си мислех, че отношението им към нас ще е много надменно, само че в действителност се оказа тотално противоположното. Целият екип е нечовечен и извънредно доста ни помагаха. " - споделя Иван.

" Всички ме предразположиха оптимално, още повече, знаейки, че всичко това е ново за мен и се случва за пръв път. Може би най-голяма поддръжка и мотивация получих от екранната ми майка - Гергана Данданова. За мен тя е образец към какъв метод на работа бих се стремяла в специалността си. Изключително въздействаща и харизматична. Жаклин Дочева също ми беше незаменима опора през целия развой, също прелестен човек и актриса. Мартин Димитров, който играе моя татко, се опитваше да ме забавлява и успокоява всякога, когато изпитвам подозрение за нещо. А Иван беше най-точното мерило за работата ми. Вярваше и ме уверяваше, когато изпитвах компликации, само че и беше прям с мен. " - споделя Маргарита.
                             

Маргарита и Иван сега не могат един без различен, само че нещата не всеки път са стояли по този начин сред тях.

" Запознахме се в 5-и клас. Бяхме в един клас. В началото по никакъв начин не беше обич от пръв взор. В общи линии си бяхме кръвни врагове докъм 12-и клас. Почти сме се сбивали. Той ме дразнеше, аз му се връзвах. Детска идилия. В 12-и клас участвахме в зрелище, в което трябваше да сме двойка. И внезапно дразнителят закупи нов статут. Приехме толкоз отговорно актьорската си задача, че взехме, че се влюбихме. " - спомня си Маргарита. 

Мечтите им са огромни, като на всеки прохождащ артист. 

" Мечтая да имам непредвидени театрални и кинослучки и срещи с огромни имена, от които мога да си извършвам кражба и да натрупвам познания и умения. [...] Мечтата ми е шансът, който ми е даден, да бъде изконсумиран изцяло. В персонален проект имам доста фантазии, само че тях ще си ги оставя за мен. Щастлива съм с всичко, което имам и което следва. " - разкрива Маргарита, а Иван споделя:  " Мечтата ми е да съумея да пробия на международния екран. Надявам се, откакто към този момент е направена пъртина до такава степен, възможностите ми да са по-големи. "
                             
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР